Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες: περνώντας τη λάμα του μαχαιριού στην ντομάτα, σαν να την ξυρίζουμε,βοηθάμε τη φλούδα να φύγει.
Έπειτα χαράζουμε λίγο την ντομάτα και τραβάμε τη φλούδα. Κόβουμε τις ντομάτες σε καρεδάκια.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις ντομάτες με το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε, διαλύοντας το μείγμα, και σιγοψήνουμε σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά.
Δεν παραψήνουμε την στραπατσάδα γιατί στεγνώνει.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και πασπαλίζουμε με λίγο δυόσμο.
Υλικά
- 4 ντομάτες ώριμες και σφικτές.
- 6 αυγά.
- 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο.
- 1/2 φλιτζ. φέτα.
- αλάτι.
- πιπέρι.
- δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος για το σερβίρισμα.
- ψωμί Φρυγανισμένο για το σερβίρισμα.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και πασπαλίζουμε με λίγο δυόσμο.
Για 4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά.
Χρόνος Μαγειρέματος 15 λεπτά.