Τηλέφωνο: +(30) 27550-23364

Αυγά Medium

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα πτηνοτροφία κλωβοστοιχίας. More

Αυγά Large

Τα αβγά αυτά διαχωρίζονται ανάλογα με το βάρος και συσκευάζονται σε συσκευασίες των 6 τεμαχίων. More

Πασχαλινά Αυγά

Μια παμπάλαιη παράδοση θέλει την Μεγάλη Πέμπτη να βάφονται τα αυγά που συμβολίζουν την Ανάσταση την Άνοιξη, τη Γονιμότητα και την Καρποφορία. More

ότι πιο φυσικό         

και θρεπτικό...

Ολα Για Το Αυγό

diets

Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε κρύο νερό ώστε να γεμίσει το μισό σκεύος. Προσθέτουμε το ξύδι. Αφήνουμε να πάρει βράση σε μέτρια φωτιά.

Όταν βράσει, κατεβάζουμε σε χαμηλή φωτιά ώστε το νερό να σιγοβράζει.

Σε μπολ σπάμε το αυγό. Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε κυκλικά το νερό σχηματίζοντας μια μικρή δίνη και παράλληλα ρίχνουμε το αυγό στην κατσαρόλα.Έτσι το ποσέ αυγό μας θα έχει στρογγυλό σχήμα. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά αν θέλουμε μελάτο αυγό, ή για 3-4 λεπτά αν θέλουμε σφιχτό αυγό. Με τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε το αυγό από το νερό.

Αν θέλουμε να ετοιμάσουμε και άλλα αυγά, επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και βράζουμε στο ίδιο νερό αφού πρώτα το ξαφρίσουμε.

Υλικά

  • 1 αυγό ολόφρεσκο.
  • 2 κ.γλ. ξίδι